УПИСИ FB cover

Пријави се

За нашето училиште

Француското Интернационално Училиште од Скопје (ЕФИС) во моментов има 90 ученика, поделени во 9 одделенија. Училиштето ги собира на едно место учениците од Прва Мала Група од француската градинка до Гимназија. Училишната зграда е светла и одлично опремена и претставува одлично место за поттикнување на успехот кај нашите ученици.

Училиштето низ бројки

20
наставници
850
ученика
6
изучувани јазика

Училиштето е акредитирано од Министерството за образование на Франција