efis-tim-2020

20 години квалитетно образование во EFIS

Амбасадори, еминенти личности, професори беа на прославата по повод 20 годишнината од постоењето на Француското Интернационално училиште во Скопје. Училиштето својата приказна ја започна со франкофонска градинка со квалитетен француски наставен кадар и програми. „Нашето училиште е една интересна приказна за тоа како од франкофонска градинка се надогради и стана Француско Интернационално училиште во кое…