За да се прослави крајот на учебната година

За да се прослави крајот на учебната година, неколку дена пред заминување на настава во природа на брегот на Преспанското езеро, наставниците, учениците и родителите се дружеа во дворот на училиштето. Во пријатен амбиент со неколку песни, поезија, доделување на дипломите од страна на Н.Е. Амбасадор на Република Франција, г-дин Кристијан Тимоние. Благодарност до сите,…