Ça va pas non ? He He e He

Вчера учениците на ЕФИС настапија со претставата « Ça va pas non ? He He e He » адаптација на приказните Ça va pas non ? од Стефани Блак и Non non et non! од Миреј Д’ Алансе и која беше спој на песни, театар и танц. Родителите дојдоа во голем број за да им…