News

Ça va pas non ? He He e He

Вчера учениците на ЕФИС настапија со претставата
« Ça va pas non ? He He e He » адаптација на приказните Ça va pas non ? од Стефани Блак и Non non et non! од Миреј Д’ Алансе и која беше спој на песни, театар и танц. Родителите дојдоа во голем број за да им аплаудираат на своите деца.

Им се заблагодаруваме на Н.Е . г-дин Кристијан Тимоние, Амбасадор на Франција и г-дин Емануел Рембер, Советник за култура и соработка и Директор на Францускиот Институт во Скопје, кој не почестија со нивното присуство.

Им се заблагодаруваме на педагошката екипа на ЕФИС која придонесе оваа претстава да биде успешна.

Ви закажуваме средба следната година за друга претстава!