• (0)2 3083-321 ; 076 496 521
  • info@efis.mk
  • Str. Nikola Parapunov nu.19 Skopje 1000
  • News

    Mожност и задоволство да готват со шеф Марк

    Ова утро, учениците од трето одделение на ЕФИС имаа можност и задоволство да готват со шеф Марк. Тие направија сезонска зеленчуковасупа (тиква, моркови и кромид).
    Чорбата беше вкусна. Му благодариме на шеф Марк, кој е секогаш тука за децата.