• (0)2 3083-321 ; 076 496 521
 • info@efis.mk
 • Str. Nikola Parapunov nu.19 Skopje 1000
 • Училишен ресторан

   

  Училиштето им овозможува на сите ученици да се хранат во школскиот ресторан.

  ЕФИС нуди можност за:

  -Доручек, секое утро во 8ч

  -Ручек кој се состои од салата, главно јадење и десерт

  -Ужина

   

  bread-1284438_1920