• (0)2 3083-321 ; 076 496 521
 • info@efis.mk
 • Str. Nikola Parapunov nu.19 Skopje 1000
 • Работно време

  Од понеделник до четврток 

  08:30-12:00 13:30-15:30

  Петок

  08:30-12:30

  Прием на ученици

  Секој работен ден од 7:30.

  По завршување на наставата за учениците од градинката и училиштето е понудено згрижување до 18:00.