• (0)2 3083-321 ; 076 496 521
  • info@efis.mk
  • Str. Nikola Parapunov nu.19 Skopje 1000
  • News

    Првата Светска Војна

    Денес, учениците од предметната настава на ЕФИС имаа чест да бидат примени во Резиденцијата на Амбасадорот на Франција во Македонија г-дин Кристиjан Тимоние и да дискутираат околу проектот кој беше направен од нив на тема “Првата Светска Војна”.