News

Поликсена Алојз Почепова – асистентка и професорка по шпански јазик во ЕФИС

Поликсена е асистентка и професорка по шпански јазик во ЕФИС. Според неа, работното место на наставниците мора да е динамично и тие да учат заедно со учениците. 

“ЕФИС е училиште кое е многу корисно за сите, како за учениците, така и за нас наставниците. Секој нов ден е прекрасно искуство, децата уживаат, тука се чувствуваат како дома, така што сите заеднно секојдневно учиме нешто ново.” – вели таа.