• (0)2 3083-321 ; 076 496 521
  • info@efis.mk
  • Str. Nikola Parapunov nu.19 Skopje 1000
  • News

    Новогодишната претстава на ЕФИС

    Колку убави мигови поминати заедно во вторникот 17 декември 2019 за време на Новогодишната претстава на ЕФИС. Новата формула наречена ‚‚Кабаре‘‘ им овозможи на родителите, во времетраење од час и половина да слушнат песни, поезија но исто така да видат танц, магии, модно дефиле, слободен фудбал, театар на француски, македонски и англиски јазик.
    Браво за наставниците и целата педагошка екипа кои ни ги овозможија овие незаборавни моменти.