News

Недела на вкусот во ЕФИС

Од 12 до 15 октомври во ЕФИС традиционално се одржа Неделата на вкусот.

Н.Е г-дин С. Бомгартнер, Амбасадор на Р. Франција го отвори настанот, а ние во текот на целата недела уживавме во прекрасните вкусови и мириси благодарение на нашите шефови Марк Де Јонг, Катерина Николоска (@lilys.daughter.kitchen), Викториа Саппин и нутриционистката Надица Илиевска.

Француското Интернационално Училиште упатува голема благодарност до сите учесници на настанот.