• (0)2 3083-321 ; 076 496 521
  • info@efis.mk
  • Str. Nikola Parapunov nu.19 Skopje 1000
  • News

    Изабел Жил

    Изабел Жил е авторка и илустраторка на #книги за деца. Таа помина цел ден работејќи со трите групи од #градинката: ја претстави нејзината работа, пишувањето текст и илустрирањето; таа е препознатлива по тоа што нејзините илустрации се со #фотографии. Многу исполнет ден кои им донесе нови идеи на професорките и на децата.