News

За да се прослави крајот на учебната година

За да се прослави крајот на учебната година

За да се прослави крајот на учебната година, неколку дена пред заминување на настава во природа на брегот на Преспанското езеро, наставниците, учениците и родителите се дружеа во дворот на училиштето. Во пријатен амбиент со неколку песни, поезија, доделување на дипломите од страна на Н.Е. Амбасадор на Република Франција, г-дин Кристијан Тимоние.
Благодарност до сите, а особено до господата Тимоние, Мрозек и Рембер, чие присуство ја нагласува несебичната поддршка што Француската Амбасада ѝ ја дава на нашата институција