• (0)2 3083-321 ; 076 496 521
 • info@efis.mk
 • Str. Nikola Parapunov nu.19 Skopje 1000
 • Администрација

  Француското Интернационално Училиште од Скопје е координирано и водено од Директор кој е назначен од Министерството за образование на Република Франција.

  Педагошки директор                  

  Пјер Жименез

  Административен и финансиски директор

  Билјана Зашаровска-Кракутовска

  info@efis.mk Телефон: 02/3083-321  Мобилен: 076/496-521

  Маркетинг и комуникација

  Веселинка Ковачева        

  vkovaceva@efis.mk Мобилен: 076/496-522